trešdiena, 2018. gada 14. marts

Dienas prieks!

Šodien kursu laikā notika neticams atgadījums. Meklējot meitenēm "gūglē" kādu specifisku šūšanas terminu, netīšām uzdūros ierakstam "Antras šūšanas skola". Padomāju, re kā, vēl kāda Antra māca šūt. Mīļās lasītājas un iespējams arī lasītāji, jūs nevarat iedomāties manu pārsteigumu, ieraugot, ka tas ir manas mīļās draudzenes Aijas blogs Aijas lietas, kur es pirms astoņiem gadiem esmu sniegusi šūšanas padomus un pat četros turpinājumos!!! Kā es ko tādu vispār varēju aizmirst? Atliek tik pabrīnīties un aizdomāties par to, ko vēl svarīgu mēs mēdzam aizmirst dzīves gaitā.
Par lielu prieku jāsecina, ka muļķības neesmu stāstījusi, tāpēc viss kārtībā, varu arī šodien ar to dalīties.
Citāts  man liek pasmaidīt un teikt - tas brīdis pienāca pēc astoņiem gadiem :)
''Ceru, ka Antra kādreiz arī sāks rakstīt savu blogu un tad gan mēs izlasīsim visādas gudras lietas gan par šūšanu gan citiem rokdarbiem. Un ja vēl viņa piesaistīs savu māmiņu- daiļamatu meistari un dēliņu, kas mācās Mākslas akadēmijā par rotkali, tad gan būs ko lasīt... :) :)''
Māmiņa gan ir jau krietni cienījamos gados un ar rokdarbiem nodarbojas ļoti maz, dēls akadēmiju ir beidzis, bet dara ko pilnīgi citu, pa šo laiku ir izaudzis otrs dēls, kurš iet brāļa pēdās un mācās Mākslas un dizaina vidusskolā arī metālistos, bet tas viss ir jau cits stāsts :)

Lai būtu vieglāk saprast, tad dalīšos ar visām pamācību daļām atsevišķi.

  1.  Antras šūšanas skola 1.daļa - šeit tiek stāstīts par dažādām pēdiņām, kādas ir šujmašīnu piederumos.
  2. Antras šūšanas skola 2.daļa - šeit par dūrienu veidiem un pēdiņu praktisko pielietojumu (lentītes un dekoratīvā diega piešūšana, izšūšanas funkcija).
  3. Antras šūšanas skola 3.daļa - šeit arī par dūrienu pielietojumu (gumijas piešūšana, slēptā apakšmala, trikotāžas šūšana.
  4. Antras šūšanas skola 4.daļa - šeit par stepējamā lineāla pielietošanu, četru soļu pogcauruma pēdiņa, pogas piešūšanas pēdiņa, parastā rāvējslēdzēja piešūšana. 
Kā arī šeit ir saite uz vēl senāku meistarklasi Sujmasinas.lv mājas lapā slēptā rāvējslēdzēja piešūšanā. 



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru